کانون خانواده مرکز سیبل شبکه های اجتماعی...
وبلاگ مطالبه در یادداشتی بیان داشت:
از نظر اسلام که مکتبی انسان ساز است ، خانواده اصلی ترین نهاد اجتماعی است. چون در این نهاد اجتماعی کوچک است که انسان هایی بزرگ پرورش می یابند. در خانواده است که مسائل مهمی مانند انتظار، پیروی از ولایت، روحیه ی جهاد و شهادت طلبی، اخلاق نیکو، دشمن شناسی و دشمن ستیزی، و مسائل مهم دیگر در روح و جان فرزندان و البته خود پدر و مادر، نهادینه می شود.
از این رو دشمنان اسلام و مسلمین، به دنبال به انحراف کشاندن این نهاد مهم اجتماعی بوده و هستند. دشمن صهیونیست به این مهم پی برده است که خانواده از منظر اسلام ناب محمدی (صلوات الله علیه)، نهادی تمدن ساز است ؛ از این رو سعی بر آلوده کردن این نهاد مقدس دارد.
چون اگر خانواده ای از مسیر متعالی خود خارج شود و نتواند رسالت الهی خود را به سرانجام برساند، افراد آن خانواده دیگر نسبت به دشمن و حیله های دشمن هیچ حساسیتی به خرج نمی دهند و به راحتی بازیچه ی دشمن خواهند شد. بنابر این دشمن صهیونیست، خانواده ها را هدف قرار داده است...
یکی از حربه های دشمن صهیونیست، که متاسفانه در سایه ی بی توجهی مسئولین و غفلت خانواده ها توانست به قلب خانه های ما نفوذ کند ، شبکه های ضد اجتماعی پیام رسان ، نظیر وایبر ، واتس اپ ، تلگرام، ویچت ، کوکو و غیره است.
فناوری تلفن های همراه هوشمند به قدری سریع و با برنامه ریزی های دقیق دشمن صهیونیستی و با ظاهری زیبا و فریبنده ، وارد کشور ما شد که مسئولان و متفکران نتوانستند به موقع خانواده ها را در مورد مضرات این جاسوسکده های همیشه همراه، آگاه کنند. تا جایی که هم اکنون ، نه تنها فرزندان ، بلکه خود والدین هم به این ابزار جاسوسی دشمن نجس صهیونیستی ، آلوده شده اند.
این مسئله وقتی خطرناکتر می شود که مشاهده می کنیم افراد و خانواده های مذهبی هم به این گوشی ها و شبکه های ضد اجتماعی بسیار وابسته شده اند. به طوری که در مهمانی ها، نه تنها نوجوانان و جوانان، بلکه حتی بزرگتر ها هم سرشان در گوشی است! روش این قبیل نرم افزارها و شبکه های به اصطلاح اجتماعی آنست که شما را از نزدیکان دور و به غریبه ها نزدیک می نماید، که این خود باعث از هم گسستگی بنیان خانواده و همچنین از میان رفتن رسم بسیار مهم اسلامی – ایرانی صله رحم به مرور زمان خواهد شد. این موضوع شاید در نگاه اول باعث مهم جلوه نکند، اما در واقع برای این بلای خانمان سوز، باید فکری اساسی کرد!
وقتی مادر بیشتر وقت خود را در محیط مجازی این شبکه ها با دوستان آشنا و غریبه مجازی سپری می کند، از وظایف خانم خانه بودن خود غافل می شود؛ وقت کمتری را صرف انجام کارهای منزل می کند، از تربیت فرزندان خود غافل می شود، به خواسته های همسر خود بی توجهی می کند و ... .
مگر این نیست که به فرموده امام علی (علیه السلام) جهاد زن خوب شوهر داری کردن است ، یا به فرموده پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) هرگاه زنی برای مرتب کردن خانه چیزی را از جایی به جای دیگر ببرد خداوند به او نظر رحمت میکند. پس چرا با روند کنونی، زنی که میتواند با انجام کارهای روزانه ، مراتب معنوی خود را افزایش دهد و کارگزار خداوند باشد، تبدیل به زنی می شود که شیطان و اصحاب شیطان، که همان دشمن خونخوار صهیونیستی است، را شاد می کند؟
این فراگیری گرچه در میان خانم ها بیشتر است، ولی منحصر به آنها نیست. متاسفانه بسیاری از مردان هم درگیر این شبکه های ضد اجتماعی شده اند. وقتی زن و شوهری مدام در این شبکه ها و در گروه های مختلف مجازی هستند، خواه ناخواه از نیازهای یکدیگر در دنیای واقعی، غافل می شوند؛ وقتی کمتر با یکدیگر صحبت می کنند، مجبور می شوند برای حل مشکلات خود به دوستان مجازی پناه ببرند.
این مسئله آنجا اهمیت بیشتری پیدا کرده است که شاهد حضور افراد مذهبی در گروه های مختلط هستیم. هرچند افراد سعی بر رعایت حدود دارند، ولی بنا بر فرموده مولایمان حضرت علی(علیه السلام) اختلاط و گفتگو مردان با زنان نامحرم سبب نزول بلا و بدبختی خواهد شد ، و دلها را منحرف میسازد.
این شبکه ها با ایجاد شک و تردید، سبب سرد شدن کانون خانواده ها و طلاق عاطفی می شوند. در جایی که پدر و مادر سرگرم این شبکه های ضد اجتماعی صهیونیستی می شوند، دیگر از فرزندان جوان و نوجوان آنها، نمی توان انتظار داشت که سعی کنند در دنیای واقعی و با دوستان حقیقی، رفت و آمد کنند. رفته رفته دشمن صهیونیستی تمام زهر خود را می ریزد و نسل جوان ما را تبدیل به انسانهایی شهوتران، مصرف گرا، بی بصیرت و نادان می کند. ورود این شبکه های ضد اجتماعی به خانه هایمان، چه معضلاتی که بر سرمان فرود آورده و چه مقامات معنوی که از کفمان ربوده است... ای کاش بیدار شویم...
با آنکه پرواضح است که حکومت و علی الخصوص دولت وظیفه ی فراوانی در این راستا بر عهده دارد، اما خانواده ها نیز باید با یک مدیریت درونی سعی نمایند ضمن شناخت دقیق از آسیب ها با کمک و مساعدت یک یک اعضاء، اساس این نهاد مهم و حیاتی را ضمن حفظ و صیانت، به سوی تعالی رهنمون و تمامی موانع را از مسیر آن بردارند
- ۹۴/۰۲/۱۲
- ۵۴۶ نمایش