جبهه اقـــدام

جبهه وبلاگ نویسان مطالبه گر انقلاب اسلامی

جبهه اقـــدام

جبهه وبلاگ نویسان مطالبه گر انقلاب اسلامی

جبهه اقـــدام
پیوندهای روزانه

۵ مطلب در مهر ۱۳۹۴ ثبت شده است

وبلاگ مطالبه در یادداشتی بیان داشت:


ظهور فضای مجازی را، شاید بتوان بزرگترین تحول در صنعت فن‌آوری اطلاعات دانست. خصوصیات این فضا به گونه ایست که همواره شاهد اتفاقات و تحولات جدیدتری در آن هستیم. برای کشوری به عظمت ایران که در منطقه و جهان اسلام تاثیرگذاری فراوانی دارد، همگامی با چنین فضای بی نهایتی، امری بسیار مهم و ضروری می نماید. از این رو ولی امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، با صدور فرمان تاسیس شورای عالی فضای مجازی، مردم و مسئولان نظام را متوجه ضرورت آمادگی برای تاثیرگذاری در این فضا نمودند. از دیگر نمودهای میزان اهمیت شورایی این چنین، اعضای حقوقی آن هستند؛ "رئیس‌جمهور، رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز فضای مجازی، دادستان کل کشور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر اطلاعات، وزیر آموزش و پرورش، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشور، معاون علمی و فن‌آوری رئیس‌جمهور، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران". گردآوردن این شخصیت ها، که مهمترین مقامات کشوری پس از ولایت فقیه هستند، نشان از اهمیت این شورا و وظایف محوله دارد. مقام معظم رهبری، در ابتدای تاسیس این شورا، دستوری راهبردی شامل 40 ماده که مبنای آن بر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات است، به اعضای حقیقی و حقوقی، ابلاغ نمودند. 

متاسفانه طی سه سال و نیمی که از تشکیل شورا می گذرد، جلسات آن با تاخیر و به طور نامنظم برگزار شده، و همان جلساتِ گهگاه نیز، به کم اهمیت ترین مسائل حوزه فضای مجازی، مانند پیامک های تبلیغاتی پرداخته است. به واقع تفکر و دوراندیشی که در پسِ تشکیل این شورا توسط امام خامنه ای نهفته بود، با روند تشکیل جلسات و دستور جلسه های این شورا و همچنین با نتایج حاصل از آنها، به هیچ وجه همخوانی ندارد. این مسئله باید اعضای شورا را به اندیشه وادارد که چرا نسبت به انجام دستورات مقام عظمای ولایت در باب فضای مجازی و خصوصا راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، تا این اندازه سهل انگارانه رفتار کرده اند؟...   

دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی، دلیل عدم تشکیل منظم جلسات شورا را مشغله های بسیار زیاد سران سه قوه عنوان کرده است؛ لیکن در پاسخ به این ادعا باید یادآوری کرد که رهبر معظم انقلاب بیش از همه از مشغله های سران قوا آگاهی دارند و اگر احتمال می دادند که این افراد نتوانند از عهده چنین مسئولیتی برآیند، مطمئنا شخصیت های حقوقی و حقیقی دیگری را برای این مسئولیت خطیر، انتخاب می فرمودند. عدم برگزاری یا برگزاری نامنظم جلسات شورای عالی فضای مجازی، مبین آن است که اعضای حقوقی و حقیقی، به اهمیت این شورا و تاثیرگذاری تصمیمات آن در فضای مجازی کشور، اشراف کافی و وافی نداشته اند... به علاوه اگر به عنوان مثال، رئیس جمهور به خاطر مشغله هایی _که البته قابل قبول نیست_ موفق به برگزاری جلسات نشدند، چرا رئیس مجلس شورای اسلامی این وظیفه را برعهده نگرفتند؟ یا اگر ایشان هم به خاطر مشغله های زیاد (!!!) نتوانستند، چرا رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صداوسیما، دبیر شورای عالی یا دادستان کل کشور، مسئول تشکیل جلسه شورایی با این اهمیت نشدند؟ اگر دولتمردان برگزاری این جلسات را تقبل نمی نمایند، چرا بقیه اعضای غیر دولتی از خود رفتار کبک مآبانه به نمایش می گذارند؟ آیا اهمیت برگزاری منظم جلسات شورای عالی فضای مجازی بر اعضای آن، اعم از اعضای دولتی و غیر دولتی پوشیده است؟

گذشته از برگزاری نامنظم جلسات شورا، موضوعات کم اهمیتی که در این جلسات مطرح می شود نیز جای تامل دارد؛ پرداختن به مسائل غیر ضروری، موازی کاری در شورا و برخی نهادهای دولتی، عملیاتی نشدن شبکه ملی اطلاعات، بها ندادن به شبکه های اجتماعی بومی و رشد و پیشرفت آنها و ... نشان می دهد که اعضای محترم شورای عالی فضای مجازی، عزم جدی برای اجرای اوامر مقام معظم رهبری که در همان حکم 40 ماده ای و همچنین در اسناد بالادستی آمده است را ندارند... به واقع این مسائل، جدای از منفعت طلبی برخی افراد، نشان از رخوت و خمودگی اعضای غیر دولتی شورا در رابطه با عملیاتی کردن اوامر امام خامنه ای در مورد خودکفایی در عرصه فضای مجازی دارد. اگر رئیس جمهور و اعضای دولتی شورا، به عللی، موافق راه اندازی سریع شبکه ملی اطلاعات نیستند، چرا اعضای غیر دولتی، مثل روسای قوای مقننه و قضائیه، رئیس سازمان صداوسیما، یا دیگر اعضای حقوقی، اقدامی جدی در جهت اجرای اسناد بالادستی در رابطه با شبکه ملی اطلاعات انجام نمی دهند؟

وظیفه اعضای حقیقی هم اگر بیش از اعضای حقوقی نباشد، کمتر نیست... این افراد در سایه اعتماد مقام عظمای ولایت به توانمندی های آنها برای پیشبرد اهداف نظام در باب فضای مجازی، به این شورا فراخوانده شده اند. پس این سستی و سکوت در قبال اجرایی نشدن دستور 40 ماده ای، چه معنایی دارد؟ آیا حق جلسه، تنها در قبال حضور افراد به آنها تعلق می گیرد یا در ازای فعالیت موثر و برخورداری از عزمی جهادی برای اجرای دستورات مقام معظم رهبری و اسناد بالادستی؟

جناب آقای دکتر حمید شهریاری؛ از شما که بحمدلله تجربه خدمت گذاری در چند مقام مرتبط با فضای مجازی، فناوری اطلاعات و علوم اسلامی را دارا هستید، انتظار می رود به منظور اجرایی شدن منویات امام خامنه ای و راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و همچنین پدید آوردن محیطی سالم در فضای مجازی کشور، حضوری موثرتر در شورای عالی فضای مجازی داشته باشید.

جناب آقای دکتر رسول جلیلی؛ شاید شما بیش از سایر اعضا به این مسئله اِشراف داشته باشید که تا زمانی که شبکه ملی اطلاعات راه اندازی نشود، نمی توان امنیت را در فضای مجازی ایران جستجو کرد؛ در اینترنت نجس آمریکایی که الف تا یای آن، جاسوسی از کاربران و تضییع حقوق شهروندی است، چگونه می توان از امنیت در تبادل اطلاعات و حریم خصوصی کاربران سخن گفت؟

جناب آقای مهندس مسعود ابوطالبی؛ شما در مقام عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی و همچنین رئیس مشاوران سازمان صداوسیما، می بایست قدم های بزرگی جهت روشنگری مردم درباره شبکه ملی اطلاعات و همچنین ماهیت صهیونیستیِ بسیاری از شبکه های به اصطلاح اجتماعی نظیر تلگرام، واتس اپ، وایبر و اینستاگرام، بردارید. به علاوه مسدود سازی چنین نرم افزارهای جاسوسی، که سودهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و امنیتیِ بسیاری به دشمنان اسلام و مسلمین می رسانند، باید در اولویت تصمیمات شورا قرار گیرد.

جناب آقای دکتر کامیار ثقفی؛ همانطور که خود شما فرموده اید، نگاه غالب در تشکیل شورا، تأکید بر وجود فرصتی است که استفاده از آن باید در جهت پیشرفت کشور باشد. پس چه دلیلی باعث شده است که اعضای شورا، در مقابل عدم تشکیل منظم جلسات، سکوت کرده و هدف از تشکیل شورا را فراموش نمایند؟ آیا این شورا نباید فرصتی برای وقوع انقلاب در فضای مجازی ایران فراهم آورد؟

شایسته است اعضای محترم شورای عالی فضای مجازی، با عزمی راسخ، پیگیر برگزاری منظم جلسات شورا بوده و به یاد داشته باشند که در این شورا، مهمترین تصمیمات نسبت به فضایی گرفته خواهد شد که امام خامنه ای به فرموده خودشان، اگر رهبر انقلاب نبودند، ریاست آن فضا را برعهده می گرفتند. پس می بایست با مدیریتی جهادی، و به لطف توانمندی هایی که آنان را به شورای عالی فضای مجازی رسانده است، به اجرای دستورات بالادستی نظام و فرمایشات مقام معظم رهبری در باب راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بپردازند و همت نمایند تا دستورات 40 ماده ای معظم له، هرچه زودتر به نحو احسن اجرایی گردد.

والسلام

  • سرباز گمنام

وبلاگ صلابت در یادداشتی بیان داشت:


وَ مَکَرُواْ وَ مَکَرَ اللّهُ وَ اللّهُ خَیْرُ الْمَاکِرِینَ، و [منکران‏] مکر ورزیدند و خداوند هم [در پاسخشان‏] مکر در میان آورد، و خداوند بهترین مکر انگیزان است.‏ (آل عمران/۵۴)

اکنون بیش از سه سال از تشکیل شورای عالی فضای مجازی می گذرد؛ شورایی که با مرکز ملی فضای مجازی وابسته به آن، به عنوان نقطه کانونی مواجهه ی هوشمندانه و مقتدرانه با تحولات پرشتاب فضای مجازی، برای استفاده از فرصت ها و ظرفیت ها و مقابله با آسیب ها و تهدیدات آن شناخته شده است.

"وظیفه اصلی این تشکیلات سیاستگذاری، مدیریت کلان و برنامه ریزی و تصمیم گیری های لازم و به هنگام و همچنین نظارت و رصد کارآمد و روزآمد در این عرصه می باشد. لذا لازم است با توجه به تحولات سریع و پیچیده در این میدان از یک طرف و نیازهای واقعی و متراکم کشور از طرف دیگر، خود را برای انجام رسالتی سنگین در یک دوره چهار ساله آماده کند1."

از آنجایی که طبق تاکید رهبر انقلاب، پیدایش فضای مجازی در چند دهه‌ی اخیر یکی از بزرگترین نمادهای تحول جهانی است و"تأثیرات شگرف آن هر روز در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی در عرصه‌ی ملی و بین‌المللی نمود بیشتری پیدا می‌کند، باید به طور ویژه بر روی این مساله حساسیت به خرج داد و سرمایه‌گذاری نمود". متاسفانه رویکرد عجیب و معنادار دولت یازدهم در این زمینه و عدم توجه کافی و دقیق به اهمیت برگزاری جلسات شورای عالی فضای مجازی سبب شده تا در سال های اخیر، شاهد آسیب پذیر شدن منافع ملی کشورمان در این فضا باشیم.

 در این زمانه ای که پاک ترین و رشید ترین فرزندان این ملت، جهت پاسداری از نظام مقدس اسلامی و دستاورد های انقلاب، جان بر کف، خون پاک خود را بذل می نمایند تا درخت تنومند نظام اسلامی هر روز قدرتمندتر از گذشته شود، باید با همه جزم خود از خون شهیدان پاسداری کنیم و در همه حال گوش به فرمان ولی فقیه باشیم، همان طور که امام خمینی(ره) فرمودند:"پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد" اما متأسفانه و علی رغم تاکید رهبر معظم انقلاب بر اهمیت فضای مجازی، طی چهار سال اخیر و به خصوص دو سال مربوط به دولت یازدهم، درگیری و دوگانگی بین شورای عالی فناوری اطلاعات و شورای عالی فضای مجازی و... به حدی رسیده که عملا به تشکیل‌ نشدن جلسات شورای عالی فضای مجازی منجر شده است؟! آیا رئیس جمهور محترم نمی دانند که در واقع می توان از شورای عالی فضای مجازی به عنوان شورای امنیت فرهنگی نام برد؟! آیا نمی دانند که مهترین هدف این شورا کسب استقلال و خروج از سلطه دولت های صهیونیستی در فضای مجازی است؟! پس چگونه با واگذاری اختیارات به شوراهای مصوب در گذشته که موازی شورای عالی فضای مجازی فعالیت می کنند، به تروریست های مجازی اجازه می دهند که مشغول قتل عام فرهنگی کاربران حاضر در فضای مجازی ایران شهید پرور باشند؟! هم چنان که مقام معظم رهبری فرمودند: "لازمه حضور فعال و تأثیرگذار در فضای مجازی، «تمرکز در تصمیم‌گیری»، «جدیت در اجرا بدون از دست دادن زمان»، «هماهنگی میان دستگاه ها» و «پرهیز از موازی‌کاری و تعارض» است."(16/6/94)

طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب،" آثار چشمگیر شبکه جهانی اینترنت در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، لزوم برنامه‌ریزی و هماهنگی به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی از آن و بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌ها در جهت ارائه خدمات گسترده و مفید به مردم، از دلایل اصلی ضرورت تشکیل شورای عالی فضای مجازی است و شورای عالی فضای مجازی وظیفه دارد مرکزی به نام مرکز ملّی فضای مجازی کشور ایجاد کند.2"

اکنون باید پرسید که چرا دولت محترم، بر طبل اهمیت شورای عالی فناوری اطلاعات که موازی کار با شورای عالی فضای مجازی است، می کوبد و به شورای عالی فضای مجازی اهمیتی نمی دهد؟! این موضوع از آنجایی حائز اهمیت است که برگزار نشدن جلسات این شورا در دو سال گذشته بارها با انتقاد مواجه شده و گفته می شود حتی محمود واعظی وزیر ارتباطات در پاسخ به برخی مسئولان بیان داشته که او خواستار برگزاری این جلسات است اما به دلیل مخالفت شخص رئیس جمهور، کاری از دستش بر نمی آید3! مصرانه از نمایندگان محترم مجلس انتظار داریم که ضمن تصویب طرح حذف ماده ۴ قانون وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یعنی انحلال شورای عالی فناوری اطلاعات، اجرایی شدن طرح فوق را با قاطعیت پیگیری کنند.

 آیا ممکن است اصلی‌ترین علت موازی کاریِ شورای عالی انفورماتیک، سازمان فناوری اطلاعات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و... با شورای عالی فضای مجازی، بحث عدم تمایل این شوراها به ایجاد و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات و فیلترینگ و بهره‌برداری از پهنای بانداینترنت آمریکایی در قالب جنگ افزارهای نجس صهیونیستیِ تلگرام، اینستاگرام، وایبر، واتس اپ، توئیتر، فیس بوک و... باشد؟! آیا دولت محترم و وزارت ارتباطات عملا اعتقادی به شبکه ملی اطلاعات دارند؟! آیا از اهمیت راه‌اندازی و عملیاتی کردن شبکه ملی اطلاعات مطلع نیستند؟! آیا نمی دانند که با چرخش اطلاعات در داخل کشور و در نتیجه عدم نیازمندی به پهنای باند نجس آمریکایی، دست جاسوس خانه های دولت های صهیونیستی از فضای مجازی کشور، کوتاه خواهد شد؟!

چرا باید کار نظام اسلامی به جایی برسد که عده ای نااهل و نامحرم که بعضاً دارای سوابق سوء هستند و در شوراهای موازی با شورای عالی فضای مجازی سمت و جایگاه دارند، موازی با شورای عالی فضای مجازی فعالیت کنند؟! و چرا این جریان افراطی که بعضاً از احزاب منحله و برانداز حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب می باشند، جهت نیل به اهداف پلید سیاسی خود، برای مردم و نظام اسلامی که برآمده از خون شهدای گرانقدر نظام اسلامی است، در فضای مجازی تصمیم سازی می کنند و به دنبال اجرائی نمودن آن هستند؟! آیا رئیس محترم دولت نمی دانند که برخی از این افراد، با اصول و مبانی انقلاب زاویه قابل توجهی دارند؟! چه زیبا و پر معناست فرمایش بنیان گذار انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) که فرمودند:"من در میان شما باشم و یا نباشم، به همه شما وصیت و سفارش مى‏کنم که نگذارید انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد، نگذارید پیشکسوتانِ شهادت و خون در پیچ و خم زندگى روزمره خود به فراموشى سپرده شوند"4.

 مسئولین محترم دولت! آن چیزی که در فضای مجازی کشور باید به عنوان یک راهبرد پیگیری شود، پیاده سازی بستری بر پایه اندیشه های ناب انقلاب اسلامی ملت ایران است، نه بستری برگرفته از پهنای باند اینترنت منحوس آمریکایی و نه سود رسانی به دولت های جاسوسی صهیونیستی! همان طور که رهبر معظم انقلاب بارها بر لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات تأکید کرده اند، ولی متأسفانه این امر مهم تاکنون به منصه ی ظهور نرسیده است و اگر به همین منوال پیش برود باید منتظر عواقب بی توجهی به فرامین معظم له باشیم. چه دلنشین است کلام مولا علی (ع):" هر کس که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، زیر لگد دشمنش بیدار می شود".5

اعضای محترم شورای عالی فضای مجازی! غلبه بر اندیشه ها و نقشه های شوم دولت های نجس صهیونیستی، مهمترین هدفی است که باید در شورای عالی فضای مجازی کشور دنبال شود. پس با ایمان به خدا و قاطعیت با خاطیانِ قانون گریز که مانع اجرای 40 دستور بر زمین مانده مقام معظم رهبری در عرصه فضای مجازی شده اند، مقابله کنید. یکی از مهمترین نکات در حکم جدید معظم له، حذف شوراهایی است که موازی با شورای عالی فضای مجازی فعالیت می کنند، مصّرانه اجرای آن را به شما گوشزد می کنیم که: "برای انحلال شوراهای عالی مصوب در گذشته که موازی شورای عالی فضای مجازی فعالیت می کنند، اقدام مقتضی کنید تا شما هم در جهت تحکیم جایگاه فرا قوه ای و موقعیت محوری و کانونی این شورا و نیز انتقال وظایف شوراهای منحل شده به این شورا و در جهت اعتلا ی اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران، سهمی داشته باشید"."علی‌رغم رجزخوانی‌هایی که استکبار میکند و تلاش فراوانی که از لحاظ مالی و نظامی و سیاسی و امنیّتی، استکبار و همراهان استکبار و دنباله‌های استکبار انجام می دهند، در این منطقه و در کلّ دنیای اسلام، آینده قطعاً متعلّق به اسلام است؛ روز به ‌روز إن‌ شاء الله عزّت اسلام بیشتر خواهد شد، قدرت اسلام بیشتر خواهد شد. شعارهایمان را، حرکتهایمان را، کلماتمان را، فعّالیّتهایمان را باید در این جهت قرار بدهیم و یقیناً خدای متعال کمک خواهد کرد. اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم وَ یُثَبِّت اَقدامَکُم6، ای کسانی که ایمان آورده‌اید! اگر (آیین) خدا را یاری کنید، شما را یاری می‌کند و گامهایتان را استوار می‌دارد. (محمد/7) ".6   والسلام 


1-بخشی از حکم رهبر معظم انقلاب به اعضای شورای عالی فضای مجازی(16/6/94)  2- حکم رهبر معظم انقلاب درباره تشکیل شورای عالی فضای مجازی تشکیل و انتصاب اعضای حقیقی و حقوقی آن (17 /12/90)  3-www.eghtesadi.org      4- پیام [به ملت ایران در سالگرد کشتار خونین مکه (قبول قطعنامه 598)]      5-غررالحکم ص422    6-بیانات در دیدار اعضای مجمع جهانی اهل بیت علیهم‌السلام و اتحادیه‌ی رادیو و تلویزیون‌های اسلامی(26/05/94)    

 


  • سرباز گمنام

سراب

۱۴
مهر

وبلاگ صلابت در یادداشتی بیان داشت:


أَعْمَالُهُمْ کَسَرَابٍ بِقِیعَةٍ یَحْسَبُهُ الظَّمْآنُ مَاء حَتَّى إِذَا جَاءهُ لَمْ یَجِدْهُ شَیْئًا  (39/نور)  اعمالشان همچون سرابى در بیابانى است که تشنه، آبش مى‏پندارد، تا آنکه نزدیک آن رسد و آن را چیزى نیابد!

شاید هر فردی، پس از آشنایی با مفهوم و کاربردهای بازاریابی در فضای مجازی، تبلیغات را توانمندترین و تاثیرگذارترین ابزار جلب توجه کاربران بداند، اما آنچه مسلم است دامنه‌ی این تاثیرات محدود به فضای مجازی نیست و می تواند بخش زیادی از زندگی افراد را تحت تآثیر قرار دهد. چنین تاثیراتی که اغلب نتیجه اغراق تبلیغ کنندگان است، نوعی از فریبکاری را در اذهان تداعی می کند و این فقط بخشی کوچک از اتّفاقات ناگواری است که به واسطه ی تبلیغات ناصحیحِ توام با فریبکاری در سایت های تبلیغاتی رخ می دهد. با ورود به چنین سایت هایی با تبلیغاتی طبقه بندی شده در زمینه های مختلف روبرو خواهید شد که علی الظاهر، نشان دهنده ی خطری جدی نیست، اما متأسفانه در ورای ظاهری فریبنده، کلاهبرداران با استفاده از شیوه های خاص، به منظورکسب سود بیشتر، سعی می کنند کاربران را به انجام خواسته هایشان ترغیب نمایند. در بیشتر این موارد، این تبلیغ کنندگان که اغلب هویت های غیر واقعی دارند، با جدیت به پخش آگهی و تبلیغات مشغول هستند و برای رسیدن به اهداف شومشان با ترفند های مختلف مانند: ارائه ی شماره تلفن های موقت که به ثبت نرسیده است و یا با ارسال یک پیامک تبلیغاتی نامعتبر، اطلاعات شخصی کاربران را جمع آوری می کنند و متاسفانه به علت عدم توجه و نظارت مسئولین، با خاطری آسوده به فریب و سوء استفاده از اشخاص می پردازند!

اگر دقیق به این آگهی ها توجه کنیم، با حجمی وسیع از تبلیغاتی روبرو می شویم که ارسال کننده ی مشخصی ندارد و توسط هیچ مرجع معتبری مورد نظارت قرار نگرفته است. پس اگر بگوییم در این نوع از تبلیغات، حریم شخصی افراد شکسته شده و مورد توجه قرار نمی گیرد و کسب سود بیشتر به هر قیمتی و با هدفی خاص صورت می پذیرد، بی راه نگفته ایم! اما نگرانی از جایی آغاز می شود که هیچ پیگرد قانونی جهت احراز هویتِ شخص آگهی دهنده وجود ندارد و بدین ترتیب هر نوع سوءاستفاده و اخاذی از کاربران امری محتمل خواهد بود! شایان ذکر است، مهمترین مشخصه ی این سایت ها، تبلیغات رایگان، با تعرفه های ناچیز است که بستر مناسبی برای سود جویی های کلاهبرداران اینترنتی فراهم می کند. این در حالی است که روزانه بر تعداد کاربران چنین سایت هایی در کشور افزوده می‌شود. بی توجهی و سهل انگاری مسئولین تا جایی پیش رفته است که برخی سودجویان با سوء استفاده از علائق مردم دست به تولید تبلیغاتی با ظاهر موجه اما مروج خرافی‌گری، فساد، فحشا و فحشا و... می‌زنند و با ایجاد بازار کاذب و حتی دلالی در عرصه ی اقتصادی، بنگاه های کسب درآمد برای خود راه می اندازند!

 مسئولین محترم دستگاه های امنیتی! گردانندگان و صاحبان سایت های تبلیغاتی، بدون توجه به امنیّت ملی کشور و به منظور کسب درآمد کلان، بازی با دین و ایمان مردم را آغاز کرده اند؛ شما، در برخورد با این شیادان چه تدبیری اندیشیده اید؟!

 مسئولین محترم وزارت ارتباطات! حتما می دانید تبلیغات سایت هایی با محتوای مستهجن که آزادانه فساد و فحشا را تبلیغ می کنند در سراسرِ فضای مجازی پخش شده است و بر در و دیوار اکثر سایت‏ها خود نمایی می کند؛ مخصوصاً سایت‏هایی که مورد توجه نوجوانان و حتی کودکان و یا خردسالان قرارمی‏گیرند... این اشاعه ی فساد و فحشا را چگونه پاسخگو خواهید بود؟! چه تأمل برانگیز است کلام پروردگار متعال که می فرماید: أَوْ کَظُلُمَاتٍ فِی بَحْرٍ لُّجِّیٍّ یَغْشَاهُ مَوْجٌ ، [اعمالشان‏] همچون تاریکی هایى است در دریایى ژرف، که آن را موجى فرو پوشانده! (۴۰/ نور)

مسئولین محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی! موج بی رویه تبلیغات بی هویت اینترنتی، تبلیغاتی غیر اخلاقی که حریم‌های شرعی و عرفی جامعه را رعایت نمی کند، چگونه از جانب شما مورد اعتراض قرار نمی گیرد؟! چگونه به این بازار کاذب و دلال پرور اینترنتی اجازه ی فعالیت می دهید؟! چه زیبا فرمود نبی اکرم(ص): "قُلِ الحَقَّ و لَو على نفسِک؛ حق را بگو، هر چند به زیان خود باشد"1.

چگونه در برابر فعالیت این سایت های تبلیغاتی سکوت کرده اید؟! خدای متعال از من و شما روز قیامت سؤال خواهد کرد: "از فرصت این همه جوان، این همه استبصار، این همه میل و شوق به دانستن، شما برای ترویج معارف اسلامی چه استفاده‌ای کردید؟!2"

مسئولین محترم وزارت آموزش و پرورش! بخش قابل توجهی از کاربران فضای مجازی را نوجوانان تشکیل می دهند، حال که در قبال هدایت و تربیت نسل آینده احساس مسئولیت می کنید، آیا بهای اعتماد دانش آموزان نوجوان به تبلیغات بی نام و نشان و مشکوک سایت های تبلیغاتی را شما پرداخت خواهید کرد؟!

مسئولین محترم صدا و سیما! متأسفانه تبلیغات بسیاری از این سایت های تبلیغاتی به دفعات از رسانه ملی پخش شده است که این خود دلیلی روشن بر بی توجهی مسئولینی است که تصور می کنند، مسئولیتی در قبال این نوع تبلیغات متوجه آنها نیست، شما در برابر تبعات جبران ناپذیر پخش تبلیغات فوق الذکر بر ساختار اخلاقی جامعه، چه پاسخی دارید؟! امام خمینی(ره) به مناسبت 22 بهمن سال 1363 در پیامی به مسئولان و مدیران کشور می فرمایند:"هر یک در هر مقام احساس ضعف در خود می کند، چه ضعف مدیریت و چه ضعف اراده در راه هواهای نفسانی، بدون جو سازی، دلاورانه و با سر افرازی نزد صالحان از مقام خود استعفا کند که این عمل صالح و عبادت است".

والسلام


1-کنز العمّال، ح 6929

2- بیانات مقام معظم رهبری در دیدار علما و روحانیون خراسان شمالی 19/07/1391

 

  • سرباز گمنام

وبلاگ صهبای حق در یادداشتی بیان داشت:


"گسترش فزاینده‌ فناوری های اطلاعاتی و ارتباطاتی به ویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایه گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره گیری حداکثری از فرصت های ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب های ناشی از آن اقتضا می‌کند که نقطه‌ی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آیده این مناسبت شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور تشکیل می گردد لازم است به کلیه‌ی مصوبات آن ترتیب اثر قانونی داده شود."قسمتی از حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی در تشکیل شورای عالی فضای مجازی

تشکیل شورای عالی فضای مجازی، در این اوضاع نابسامان فضای مجازی  و به تبع آن آلودگی هوای فرهنگی و امنیتی کشور، هوشمندانه ترین تدبیری بود که از سوی پرچمدار بصیر انقلاب اسلامی در این حوزه صورت پذیرفت.

اهمیت این شورا را به وضوح می تواناز این سخن  امام خامنه ای متوجه شد: «لازم است به کلیه‌ی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود» .

بعد از تشکیل این شورا و در ظلمت کده مجازی کشور،نور امیدی درقلب دغدغه مندان فرهنگی سو سو زد، انتظار می رفت که دستور معظم له مبنی بر ایجاد شبکه ملی اطلاعات و به زبانی ساده تر اینترنت ملی  دراسرع زمان و با تکیه بر توانمندی های داخلی نصب العین اعضاء علی الخصوص ریاست شورا قرار بگیرد، لیکن شاهد آن بودیم که هیچ اقدام قابل توجهی از سوی این شورا تا کنون انجام نپذیرفته است.

از مهمترین علت های ذبح دستورات حضرت امام خامنه ای ، مجموعه های موازی شورای عالی فضای مجازی می باشد که محوریت شورا را در تصمیم گیری و نهایتا قانون گذاری  کمرنگ نموده است. 40 دستور زمین مانده وحکم خاک خورده ی امام خامنه ای و علی الخصوص، موضوع اینترنت ملی یا همان شبکه ملی اطلاعات،قربانی این مجموعه های موازی گردیده است. شوراهای موازی من جمله کمیسیون فناوری ارتباطات و اطلاعات، شورای عالی اطلاع رسانی دولت، شورای عالی افتا، شورای عالی انفورماتیک، ستاد فناوری اطلاعات، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت ارتباطات زیر ساخت و مرکز رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد از جمله مجموعه های دولتی هستند که موازی شورای عالی فضای مجازی قدم بر می دارند.مجموعه هایی موازی که با مدیریت برخی اصحاب ضد انقلاب واعضای احزاب منحله ای همچون مشارکت، مجاهدین انقلاب اسلامی و دفتر تحکیم وحدت مشغولبه فعالیت هستند. پر واضح است که چنین تفکرات مسمومی که منشاء ضد انقلابی دارند اجازه ایجاد بستر ملی برای داشتن اینترنتی امن، ارزان و سریع را به نیروهای متخصص داخلی نخواهند داد و تمام امکاناتی که مختص دولت است را در راه جولان دادن دشمنان در فضای مجازی کشور به واسطه حضور اینترنت نجس آمریکایی به کار می گیرند. چنین تفکرات مردودیباعث ایجاد سلطه ی فرهنگی وسیاسی بیگانگان بر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می شوندو استقلال و امنیت آن را به مخاطره می اندازند. این چنین است که نجس افزارهای صهیونیستی وابسته به سازمان های جاسوسی دولت های تروریستی در فضای مجازیکشور مانند تلگرام، واتس اپ، اینستاگرام و...  که میتوان گفت عملا سلاح دشمنان صهیونیستی هستند، اجازه حضور و فعالیت در خاک مجازی جمهوری اسلامی ایران می یابند. همچنین افزایش بی رویه پهنای باند اینترنت نجس آمریکایی-صهیونیستی، بدون ارائه پیوست های فرهنگی لازم و همچنین بدون ایجاد بسترهای ساخت شبکه ملی اطلاعات،در بنیان استقلال کشور تزلزل ایجاد نموده، ضربه های مهلک اقتصادی، فرهنگی وامنیتی به شالوده نظام وارد کرده و بحران های سنگین و بعضا غیر قابل جبرانیرا به بار آورده است.اینها اقداماتی هستندکه در سایه این شوراهای موازی که افراد معاند در آن حضور دارند رخ داده است.

با توجه به آنچه گفته شد و با توجه به عدم کارایی مصوبات شورای عالی فضای مجازی به علت وجود شوراهای موازی متعدد، در هفته های گذشته شاهد بودیم بار دیگر خط های موازی دشمنان صهیونیستی در داخل کشور توسط علمدار بصیر و منادی فرهنگ، امام خامنه ای شناسایی و حکم جدیدی جهت قطع ید آنها در دستگاه های اجرایی کشور، به شورای عالی فضای مجازی ابلاغ گردید.لکن بند اول این حکم را اختصاص به این مهم نموده و با منحل نمودن تمامی شوراهای موازی با شورای عالی فضای مجازی خوش رقصی عده ای معلوم الحال را در میدان تنظیم شده از سوی دشمن، مورد هدف و عتاب قرار داده و اختیارات ایشان را سلب فرمودند.

 بند اول حکم جدید شورای عالی فضای مجازی بدین شرح است: "انحلال شوراهای عالی مصوب در گذشته که موازی این شورا هستند،به‌منظور تحکیم جایگاه فراقوه‌ای و موقعیت محوری و کانونی شورای عالی و نیز انتقال وظایف آن شوراها به شورای عالی فضای مجازی." ایشان در حکم جدید خود شورای عالی فضای مجازی را به عنوان نقطه کانونی مواجهه‌ی هوشمندانه و مقتدرانه با تحولات پرشتاب این عرصه، برای استفاده از فرصت‌ها و ظرفیت‌ها و مقابله با آسیب‌ها و تهدیدات معرفی نموده ووظیفه ی اصلی این شورا را سیاستگذاری، مدیریت کلان و برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری‌های لازم و به هنگام و همچنین نظارت و رصد کارآمد و روزآمد در عرصه فضای مجازی دانسته اند. ایشان تاکید می نمایند که با توجه به تحولات سریع و پیچیده در این میدان از یک طرف و نیازهای واقعی و متراکم کشور از طرف دیگراین شورا خود را برای انجام رسالتی سنگین در یک دوره چهار ساله آماده نماید.

آیا وقت آن نرسیده که مسئولان دولتی، به خود آیند و نقشه های دشمنان خارجی و خائنان داخلی را نقش بر آب کنند؟ انتظار می رود که مسئولین ذی ربط به دور از هرگونه مسامحه و اغماض، به نسخه پیچیده شده توسط طبیب حاذق انقلاب در درمان این بیماری افیونی در فضای مجازی کشور،وارد میدان عمل شده و هر چه سریع تر اقدام به منحل کردن شوراهای موازی نموده و آنها را در خود ادغام نمایند.

والسلام علی عباد الله الصالحین

 

  • سرباز گمنام

وبلاگ مطالبه گر در یادداشتی بیان داشت:


"فرهنگ به معنای هوایی است که تنفس می کنیم. فرهنگ روح و هویت یک ملت است .فرهنگ حاشیه و ذیلِ اقتصاد نیست، حاشیه و ذیلِ سیاست نیست، اقتصاد و سیاست حاشیه و ذیل بر فرهنگ است". امام خامنه ای

ایران به دلیل موقعیت خاص منطقه ای در طول تاریخ، همواره مورد هدف و هجوم فرهنگ بیگانه قرار گرفته است. این حملات سال های بسیار دور، همچون هجوم فرهنگ های مغول و یونان در تاریخ به ثبت رسیده و از آن زمان تا دوره رضاخان که سرفصل جدید و جدی حملات استعمارگران به فرهنگ و اعتقادات این مرز و بوم آغاز شد، تا کنون ادامه داشته است. در همه ادوار از میان نخبگان و بزرگان کسانی یافت می شوند که متعصبانه فرهنگ آریایی را  ستایش کرده و به تقابل با هر نوع فرهنگ وارداتی می پردازند. حتی برخی افراطیون، ورود دین مبین اسلام به ایران را نوعی تهاجم فرهنگی اعراب می دانند.

واکنش برخی دیگر دقیقا مقابل این گروه بوده و با آغوشی باز، شتابان به استقبال فرهنگ وارداتی رفته و در آن ذوب شده اند. این عده، فرهنگ ایرانی-اسلامی را الگویی ضعیف و نا کارآمد دانسته و رشد و تعالی را در فرهنگ غربی جستجو می کنند. آنها در خوشبینانه ترین حالت، فرهنگ خودی را قابل احترام می دانند؛ ولی برای آن تاریخ مصرف قرار داده و معتقدند فرهنگ بومی و ملی بیشتر برازنده موزه هاست. در این میان بزرگانی یافت می شوند که درنگ و تأمل کرده و با انتقاد منصفانه از فرهنگ وارداتی و بهره گیری صحیح از آن، دلسوزانه حفظ و حراست از فرهنگ خودی را یاد آور شده اند.

 یکی از بزرگترین مدافعان فرهنگ ایرانی-اسلامی که تا به امروز، ایران به خود دیده است، رهبر فرزانه انقلاب، امام خامنه ای هستند. ایشان معتقدند: "ارزش های فرهنگی، روح و معنای حقیقی یک ملت است".

ایشان همواره ضمن هشدار به تهاجم فرهنگی غرب، تاکید می کنند: “این نیست که فرهنگ غرب از بای بسم الله تا تای تمت همه اش خرابی و بدى باشد. اگر این گونه بود، شهروندان ممالک غربى، از اول آن را نمى‌پذیرفتند و اصلاً تحمل نمى‌کردند. بنابراین، فرهنگ مذکور، نقاط مثبتى دارد.‌ آن نقاط مثبت، چشم مردم را گرفت و جوامع را به خود جذب کرد”. ایشان با تاکید به حفظ و حراست از هویت ملی، در مورد خودباختگان فرهنگی می فرمایند:

“کسانى که دلشان آن طرف است، الان هم هستند. این ها چیزی به نام استقلال ملى، هویت ملى، شخصیت و عزت ملى باور ندارند. دستورات اسلام هم براى بعضى از آنها چندان اهمیت و ارزشى ندارد. البته فعالیت مى‌کنند، تبلیغات دشمنان اسلام را ادامه مى‌دهند. هرکس که اهل تحلیل باشد، این معنا برایش روشن است که امروز آمریکا براى ایران هیچ نقشه‌اى جز نقشه‌ى استکبارى ندارد؛ یعنى بازگشت به وضعیت قبل از انقلاب”.

انفعال در قرارگاه فرهنگی !!!

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بر استکبار جهانی، امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب، به دلیل اهمیت امور فرهنگی، در سال ۱۳۵۹ فرمانی مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی صادر نمودند. ایشان پس از گذشت چهار سال، در آذر 1363 برای دومین بار ستاد انقلاب فرهنگی را ترمیم کردند و به این ترتیب شورای عالی انقلاب فرهنگی با ترکیبی جدید تشکیل شد. در بخشی از فرمان حضرت امام (ره) که به همین منظور صادر شد، آمده است:”خروج از فرهنگ بدآموز غربی و نفوذ و جایگزین شدن فرهنگ آموزنده اسلامی، ملی و انقلاب فرهنگی در تمام زمینه‌ها در سطح کشور، آن چنان محتاج تلاش و کوشش است که برای تحقق آن سالیان دراز باید زحمت کشید و با نفوذ عمیق ریشه‌دار غرب مبارزه کرد”

بدین ترتیب شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد و اعضای آن طبق تاکید و سفارش حضرت امام (ره) از بین نخبگان و اساتید حوزه، دانشگاه، مسئولین و دولتمردان فرهنگی در دو بخش حقوقی و حقیقی انتخاب شدند.

اعضای حقوقی این شورا، از رئیس جمهور یعنی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی گرفته تا رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس قوه قضاییه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان صدا و سیما و...۱۷ عضو دیگر، همگی از مقامات عالی رتبه کشوری محسوب می شوند. همچنین اعضای حقیقی شامل ۲۰ نفر از مسئولین و برگزیدگان در امور فرهنگی می باشند و قطعاً همگی این اعضا می بایست توانمندی لازم در جهت تصویب و اجرای قوانینی که برای سلامت فرهنگی کشور و مقابله با تهاجم فرهنگی لازم است، دارا باشند.

رهبر بصیر و فرزانه انقلاب، در یکی از مهم ترین بیانات خود، در جمع اعضای حقیقی و حقوقی شورای انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۹۲ به نقش و وظیفه مهم این نهاد در سیاست گذاری راهبردی و هدایت دستگاه ها و مراکز تاثیر گذار فرهنگی و بخش های اجرایی اشاره کرده و فرمودند:

یکی از مهم ترین وظایف شورا این است که مسئله فرهنگ کشور تابع جریانات سیاسی و جناح های سیاسی نباشد. اعضای شورا بایستی این شورا را باور کنند؛ که اینجا قرارگاه مرکزی فرهنگی کشور است، باور کنید که اینجا فرماندهی مسائل عمده‌ی فرهنگی کشور و سیاست‌گذاری کشور را بر عهده دارد، تعبیر"قرارگاه" ممکن است به بعضی گوش ها سنگین بیاید، قرارگاه یک اصطلاح جنگی است، اصطلاح نظامی است و بگویند آقا، قرارگاه مال مسائل نظامی است، شما در مسائل فرهنگی هم فکر نظامی را رها نمی کنید! واقع قضیه این است که کارزار فرهنگی از کارزار نظامی اگر مهم‌تر نباشد و اگر خطرناک تر نباشد، کمتر نیست؛ این را بدانید، اینجا واقعا یک میدان کارزار است”. ایشان همچنین در خصوص وظایف این سرداران در قرارگاه فرهنگی کشور فرمودند: “دولت و مسئولان موظفند که به جریان عمومی فرهنگ جامعه توجه کنند؛ ببینند کجا داریم می رویم، چه چیزی در انتظار ماست، جلوی عناصر مخرب و فاسد را بگیرند. ما اگر به یک باغبان ماهر و زبده می گوییم که علف‌هرزه‌های این باغ را جمع کن، معنایش این نیست که از رشد گلهای این باغ می خواهیم جلوگیری کنیم، نه، شما اجازه بدهید گلهای معطر و خوشبو طبق طبیعت خودشان، از آب و از هوا استفاده کنند، از نور خورشید استفاده کنند. اما در کنار آنها علف‌هرزه‌ها را هم اجازه ندهید که رشد کنند، اگر این بود، مانع رشد آنها می شود”. همانگونه که رهبر معظم انقلاب، به اهمیت وظایف این شورا تاکید داشته اند، قانون نیز وظایف مهمی بر عهده یکایک این اعضا نهاده است که این وظایف در ۲۳ بند مشخص شده و در بند پنجم به موضوع تهاجم فرهنگی اشاره شده است: “برنامه ریزی برای مواجهه فعال و مبتکرانه با تهاجم فرهنگی دشمنان و استفاده ی هدفمند از روش های کارآمد”.

 عبارت تهاجم فرهنگی که برای اولین بار در ادبیات فرهنگی کشور از سوی رهبر معظم انقلاب وارد شد، نشان از هجمه بی سر و صدای دشمن در این عرصه دارد. ایشان پس از اعلام آماده باش در خصوص هجوم دشمن به منظور انصراف جوانان مؤمن به پایبندی های متعصبانه به ایمان که همان عامل نگه داشتن یک تمدن است، هشدار داده و متذکر شدند اغواگران، جوانان را در عالم به فساد و شهوترانی و میگساری مشغول کرده اند و این کاری بود که قرن های گذشته در اندلس اجرا شد. یکی از اصلی ترین نقاط نفوذ دشمن به منظور اندلسی کردن جامعه، فضای مجازی است. فضایی که این روزها دشمن قسم خورده انقلاب با ابزار اغواگرانه اش در آن تاخت و تاز می کند. فضایی که فرمانده بصیر انقلاب به اهمیت حفظ و حراست از آن بیش از همه پی بردند و سالهاست یکی از مهم ترین سفارشات و هشدارهای ایشان در خصوص تهاجم فرهنگی، توجه ویژه به فضای مجازی است. جملات معروف ایشان که فرمودند: “فضای مجازی به اندازه همه انقلاب اسلامی اهمیت دارد” و یا “اگر رهبر نبودم حتما رئیس فضای مجازی می شدم”  نشان از این توجه ویژه دارد .

حال سوال اینجاست که اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی (قرارگاه فرهنگی)، با توجه به دغدغه و نگرانی فرمانده فرهنگی کشور، تا چه اندازه به خطر شبیخون دشمن و جولان نجس ترین و پلیدترین موجودات عالم یعنی صهیونیسم غاصب در عرصه فضای مجازی توجه نموده اند؟

 آیا تاکنون به جنگ افزارها و جاسوسکده های صهیونیستی همچون وایبر، واتس اپ، اینستاگرام، فیس بوک، تلگرام و... که هر روز مشغول کسب درآمد از سرمایه های این مرز و بوم و تلاش برای جاسوسی هستند توجه داشته اند !؟

پاسداران فرهنگ باید بدانند که دشمن صهیونیستی به لطف دستگاههای امنیتی و فرهنگی کشورمان و به منظور طراحی نقشه برای حملات فرهنگی به این سرزمین، از طریق دیتاماینینگ و فروش اطلاعات به سرویس های جاسوسی و سپس مهندسی اجتماعی، در فضای مجازی کشور، آزادانه فعال و به راحتی مشغول جاسوسی است!

کدامیک از اعضای شورا پس از فاش شدن اسناد اسنودن و مشابه آن که نشان دهنده جاسوسی از مردم و مسئولین این مرز و بوم در سطح وسیع است، دغدغه فیلتر این نرم افزارهای صهیونیستی را داشته اند؟ 

چرا اعضای محترم شورا پس از اعلام فیلتر شدن برخی از این جاسوسکده های همیشه همراه توسط قوه قضائیه، از این ارگان حمایت نکردند و در برابر موضع عجیب دولت در این خصوص منفعلانه از ماجرا گذشتند؟

آیا جناب رئیس جمهور یا به عبارتی رئیس قرارگاه فرهنگی، توجه داشته اند که وزیران دولتشان با وجود فیلتر شدن فیس بوک، با افتخار در این نرم افزارهای جنگ افزار، فعالانه جولان می دهند؟

 آیا تا کنون به تخریب افکار و اذهان فرزندان و مردان و زنان این مرز و بوم در میان انبوه سایت ها و برنامه های مخرب در فضای مجازی  دقت کرده اند؟ 

آیا توجه داشته اند که به لطف وزارت ارتباطات هر روز بر تعداد کاربران ایرانی در این برنامه های صهیونیستی افزوده می شود، به شکلی که بعضا مدال افتخار ( !!! )رتبه اول کاربران، نصیب ایرانیان می شود؟ 

آیا اعضای شورا به این موضوع واقفند که جنگ افزار جدید و پر طرفدار تلگرام که تا کنون بیش از ۱۲ میلیون ایرانی را مجذوب خود کرده، علاوه بر جاسوسی، بخاطر وجود ربات ها و استیکرهای خلاف شئونات اسلامی به یک فحشا خانه سیار مبدل شده است و در نهایت تاسف و تعجب بسیاری از مراکز و ادارات از جمله صدا و سیما  نصب این نرم افزار را به پرسنل خود توصیه و بخشنامه کرده اند؟

آیا مطلعند که گروههای فراوانی در این نرم افزارها مشغول فعالیت هستند که بدترین تصاویر و برنامه های فاسد در آنها منتشر و اجرا می شود و به دلیل اینکه نرم افزار، ایرانی نبوده و از سوی دستگاههای امنیتی و پلیس سایبری به طور کامل قابل دسترسی و کنترل نیست، هر روز بی سر و صدا از بین نسل جوان قربانی تازه می گیرند؟

 آیا تاکنون اعضای شورای انقلاب فرهنگی از وزیر ارتباطات نپرسیده اند که چرا پروژه شبکه ملی اطلاعات که جزو دستورات مؤکد و فوری رهبر معظم انقلاب بوده و برای حفظ و حراست از فرهنگ ایرانی _اسلامی جزو اولویت های اصلی کشور است، پس از گذشت چهار سال همچنان راه اندازی نشده، ولی دستورات اوباما مبنی بر افزایش پهنای باند فوراً اجرا شده است و چرا جناب وزیر در برابر نقایص نرم افزارهای داخلی حساسیتی از خود نشان نداده ولی در برابر کند شدن سرعت نرم افزار تلگرام، خود را به زحمت انداخته و با مدیران صهیونیستی آن مکاتبه و نامه نگاری می کند و برای رفع این نقیصه از دشمنان قسم خورده اسلام و مسلمین استمداد می طلبد؟ 

بزرگواران و نخبگان شورای عالی فرهنگی !

شما که سرداران این قرارگاه فرهنگی هستید، کجایید که دشمن قسم خورده انقلاب، شبیخون زده است!!!

مدت هاست که این دشمن از معبر فضای مجازی وارد شده و ناجوانمردانه به قتل عام فرهنگی مشغول است

آیا تا کنون در برابر این حملات تدبیری اندیشیده اید ؟

 

 

  • سرباز گمنام